Monday, 11 July 2011

Mulut manis,ayat manis..motif !?

actually malas nak tulis panjang panjang untuk entry neh..just to advice kat pompuan jangan la percaya sangat dengan lelaki bermulut manis neh..aishh...tadi jer aku baca kat Metro pasal lelaki yang macam neh ! sampai 17 pompuan diperdaya nyer...gilo punye lelaki ! neh ke pemimpin kaum pompuan !

memang laaa pompuan neh cetek akal kan ?? tapi kalau x percaya pon..xleh gak sebab x semua lelaki macam tuh ..but pompuan la yang kena berhati hati dalam bab bab neh..pompuan pompuan kenapa la makhluk neh cepat sangat percaya kan lelaki...hukhuk

p/s : kalau lelaki tuh suka/sayang/cinta suh dia masuk meminang/jumpa mak bapak kite....tengok dia berani ke tak?? (neh nasihat my bro kat aku.haha) still remember this statement..dan wahai pompuan janganlah mudah percaya sangat .siasat dulu beb! ala ala CSI gitu..hahaha
           

3 comments:

  1. Betul!! kena la ada bukti kan syg ke x so kena g jumpe parents la dulu. hee :D

    ReplyDelete
  2. yup! sgt stuju...kata2 yg plg mnis, adalah kata2 yg xbole d percayai..^^

    ReplyDelete
  3. kata2 yg x bole diguna pakai..hihi. CSI!!

    ReplyDelete