Monday, 21 November 2011

Prof rahman's lecture :)

first first masuk kelas dah tanya sape yang tak de pakwe/makwe lagi? haha passtu budak budak neh sebut name aku..dayah dayah dayah..malang betol dapat kawan kawan yang senget neh huhu..so aku yang duduk di depan sekali konon bajet baik duduk kat depan padahal sebab datang lambat hehe dah malu malu tahap kritikal aishh...kecoh betol diorangg neh..ok i'm single ! so? haha.its difficult to find someone that truly love you..really..if i meet someone that really care/show how much he loved me .i will say YES I DO ! then kawen terus...hee :p

semua ape yang prof cakap betol .thanks prof sebab tolong ingatkan..hehe..tak kurang jugak kawan kawan yang selalu suruh aku bercouple and nak keneng kenengkan aku..haha thanks kawan ! *soal hati tak leh nak paksa paksa* kadang kadang terfikir jugak.. aku sorang ke yang single kat dalam dunia neh ?haha if ade jodoh ade laa....cuma doa/usaha/tawakal...kan memang jodoh kite sudah Allah tetapkan masa kite jadi roh lagi...kan? kan?

p/s : hey i love you damn much guys !

2 comments:

  1. ala single lg best..x pyh pikir pasal lelaki yg sentiasa menyerabutkan kepala saje.....chayok2...

    ReplyDelete