Saturday, 23 July 2011

bangga dan tak bangga

actually idea nak tulis benda neh timbul bila tengok kapel kapel kat KL Sentral semalam .best gak tengok gelagat gelagat orang neh...
ape yang pasti aku nak cerita pasal bangga dan tak bangga bila keluar dengan pasangan masing masing..

bagi pandangan aku..
lelaki lelaki pasti bangga kalau dapat keluar dengan pompuan yang hot/stylo/cantik/seksi...ala ala model gitu..jelas terpancar kepoyoan mereka bila orang asyik tengok pasangan dia walau pun dia bukan lah setaraf dengan pompuan itu..hahaha..

dan lelaki pasti tak kan bangga kalau keluar dengan pompuan yang tak hot/huduh/selekeh/tak seksi...aishh bukan setakat keluar..ajak keluar/berkawan pon tak hingin weh.. so ape lagi pompuan jom kite buat plastic surgery.. hahaha gilo...bersyukur sudahh ..

dan pompuan plak pasti bangga bila dapat keluar dengan lelaki yang hemsem /stylo/seksi ala ala gigolo gitu..hehehe
dan bagi aku plak kecantikan/kehemseman tidaklah menjadi pandangan...

rupa tak penting la weh..hati budi tu lagi penting..tapi kalau dapat dua dua tuh kira bertuah la korang..woot woot...dah la hemsem/cantik pastu beriman plak..uishh perfect... tapi beriman lah perlu di dahului barulah hidup aman dan harmoni... cewahh



sejuk mata memandang....aku nak yang stylo tapi beriman bleh tak?
macam abang yang bawak beg tarik warna biru ala ala kena reject AF kat KL Sentral semalam..motif ?

1 comment:

  1. skang ni pompuan yg tak tutup aurat dan pakai seksi, kira ketinggalan zaman dan minda kelas bawah. Skang nih bukan macam dulu
    DULU-DULU: 10 pompuan 1 pakai tudung (tutup aurat)
    SEKARANG: 10 pompuan 1 TIDAK bertudung (tak tutup aurat)

    ReplyDelete