Monday, 26 September 2011

entah lah :)

ada orang text aku pukul 1.30 pagi and cakap dia miss aku..haha..kelakar je.. omg ! nak cakap tu jer?!..honestly aku susah nak percaya dengan benda benda macam neh..terkadang macam semua neh karut marut saja..hati tak terbuka lagi kat sape sape..eh no ! dah ...hari tu.. tapi silap kenal dengan buaya penipu..omg ! aku akan ingat dia sampai bila bila..ingat setiap penipuan yang dia buat..nasib la badan.terjatuh hati dekat orang yang tak sepatutnya dapat hati aku yang tulus mulus neh...

and then ade jugak yang cakap aku neh tak berani nak mencuba..maybe betul kot ape yang diorang cakap..sebab aku rasa aku neh lemah..tak gagah untuk terima andai orang yang aku sayang/cinta kecewakan hati aku .hehehe..sebab aku neh jenis yang kalau suka orang tuh memang orang tu la yang akan sentiasa kat hati aku..alahai jiwang lak kau dayah malam malam neh k bye..tak nak jiwang jiwang dah :p

p/s: mintak mintak allah pertemukan aku dengan orang yang baik baik..:)

1 comment: