Saturday, 24 September 2011

what types of girl that boys want !?

ok lame nye ak x tulis tulis kat blog neh..huhu..eleh tulis pon bukannye ada orang bace..haha..xnak merepek dah..

cun !
op kos la kan...manusia kan suka akan kecantikan dan yang indah indah ..tambah tambah lagi lelaki yang x leh tengok pompuan cun pasti terkeluar bijik mata..dayah tipuuuuuuu..... xde pon budak lelaki yang terkeluar bijik mata lagi..but kalau difikirkan balik kalau semua nak yang cun je..mesti la pompuan yang x cun x kawen kan kan? so x semua lelaki macam itu yang hanya memandang paras rupa semata mata  :P

hot !
di samping cun..hot pon maybe menjadi ciri ciri lelaki..contoh la kan..pompuan tuh freehair ke,sexy,or ade body yang macam gitar tuh..ouch..hot kot ! tapi tapi tapi ade je pompuan yang x de body gitar pon still ade  boyfren..:p

matang !
yes yes aku memang pasti lelaki suka pompuan yang jenis neh..ye la..kalau tak matang mahu je lelaki tu dapat malu..contoh la kan kalau bawak pergi majlis tetiba nasik habis then pompuan tuh terus guling guling kat situ sebab lapar..ishk tak matang tak matang ! ade ke pompuan macam neh..eleh tipu lagi ! ok ok neh yang betul..mesti la pompuan tu matang dalam percakapan dia/boleh bergaul dengan mak ayah dia dengan baik dan semua kelas golongan yang ada kat majlis tuh la kan..:P

lemah gemalai !
ye la..tak kan la lelaki nak yang macam dia jugak..mesti la dia nak pompuan yang lemah lembut tapi bukan macam mak nyah ek..eeuwwwww..geli ketiak den ! tak nak la macam tu ye..:P

kelakar !
hahahaha...boleh buat lelaki tuh pecah perut so tak de la bosan sangat kan..neh serius memanjang..bosan weh! :P


ape lagi ek??nanti nanti la sambung..mau tido sudahhh...esok nak pergi mandi mandi

No comments:

Post a Comment