Friday, 6 January 2012

detik detik final exam

tetiba jadi rajin basuh baju *2,3 kali basuh baju dalam sehari
tetiba rajin mandi pagi *sebab takut mengantuk nak study je :P
tetiba rajin nak tulis blog *sampai dalam sehari tu 2 post.kemonlah !
tetiba jerawat penuh kat muka * tak cool langsung muka aku sekarang !
tetiba tido awal dan bangun pagi pagi buta sebab cuak nak exam *orang sedap tido aku mengadap buku !xadil !

p/s : saya tak stress !

No comments:

Post a Comment