Saturday, 7 January 2012

Pagi yang BUTA

hari neh,pagi pagi lagi dah bangun..ingat nak bangun kol 4.30 pagi tapi terlajak.haha.best lah tido neh.!pagi pagi buta dah bangun ambil buku yang dah sedia kat tepi menemani aku tido dan baca dan hafal dan baca dan hafal. pastu dah sakit pinggang tido balik.and then bangun baca dan hafal.sesungguhnya final exam sangat lah best !*euww...nak termuntah dah neh.

terkadang dalam benak fikiran aku terfikir jugak kenapa lah perlu exam..kalau tak de kan best...belajar je tak payah nak ambik exam..kan semua orang akan senang...

kelebihan tak de final exam !
 
lecturer tak perlu nak pening pening nak mark kertas jawapan dan tengok tulisan student2 yang entah pape*termasuk aku la tuu..

admin pulak tak payah pening pening nak set up dewan exam or masukkan markah/pointer student kat dalam student portal

semua student adalah sama belaka sebab tak dibezakan dengan pointer yang kite dapat *time nak bukak tengok result, jantung macam nak jatuh.motif?

student tak payah lagi nak baca baca...boleh enjoy je..*wah! alangkah seronok nye tak de final exam

No comments:

Post a Comment