Thursday, 19 January 2012

berdikari

meh nak citer pasal berdikari ikut teori aku laaa...haha..perempuan memang dan mesti pandai berdikari..mean,tak payah nak bergantung harap sangat dengan orang lain tambah tambah dengan orang lelaki.so,if dah kahwin..perempuan perlu 

berkerjaya/pandai cari makan
pandai drive/ride ape ape pon termasuk bulldozer..motif?

bagi aku kedua benda neh penting sebab tak kan laa nak pergi kedai beli gandum pon nak telefon hasben cakap nak suh hantar pergi beli gandum sebab nak buat jeput pise semata mata..so,please lah..jangan menyusahkan orang...pastu nak pergi jalan jalan pon senang jugak.hehe :P
then, perlu ade kerjaya ,mean pandai cari makan sendiri..sebab if di tinggalkan hasben pon korang perempuan boleh survive lagi so tak terkontang kanting nanti dan time tuu laa korang boleh tunjukkan korang boleh hidup tanpa lelaki*berlagak* yes ini fakta bukan auta k.kesian tengok perempuan yang ditinggalkan dan tak tahu macam mana nak cari duit untuk makan.

No comments:

Post a Comment