Friday, 13 January 2012


 IN TIME


 a few weeks ago.. aku ade engok citer  neh..tengok kat bilik je dengan kawan kawan tercinta hihi :) actually ade laa pengajaran yang aku boleh ambik bile tengok citer neh dari tengok citer ombak rindu tuh ...huh entah pape citer tuu..why aku cakap ade pengajaran? sebab citer neh mengajar kite bahawa betapa pentingnye masa.. even 1 saat....huhu sedih plak time teringat scene yang mane mak dia tak sempat nak jumpa anak dia... :( *emosi plak hahaha.

so,sambil tengok citer tuu aku terfikir laa *imaginasi yang tinggi* if betol lah kite ade time kat lengan yang menunjukkan jangka hayat kite...pasti ramai yang tak kan buat ape yang ALLAH larang..pasti semua orang duduk atas tikar sejadah je..pasti tak de orang jahat kat muka bumi neh.. tapi ALLAH tu kan maha mengetahui..DIA lebih tahu ape yang terbaik untuk setiap umat DIA. jodoh,ajal ,kiamat semua nye di rahsiakan kerana ALLAH nak uji keimanan kite....*tetiba jadi ustazah tak bertauliah *ingatan untuk diri sendiri*

 p/s:  tengok sambil berfikir ! hahaha


No comments:

Post a Comment